Mediehuset Adrians Informerte Valg

I know you mind 192x300 Mediehuset Adrians Informerte Valg

Kjære lesere av Mediehuset Adrian.

Det har lenge vært en stolt tradisjon at Adrian hvert 4. år tillater sine undersåtter å velge en heldig person de mener representerer Adrians Vilje bedre enn andre og deretter utnevne personen til landets yppersteprest – eller “statsminister” – som det heter på folkemunne.

Det er med stor glede Mediehuset Adrian nå erklærer at et slikt valg skal holdes også i år, nærmere bestemt 9. september!

Enkelte lurer kanskje på hvorfor det ikke er gitt beskjed tidligere.

Etter at en komité hvis oppgave det var å danne Valgkomiteen viste seg uverdig oppgaven måtte det opprettes en ny komité for å utnevne en erstatningskomité slik at en Valgkomité kunne settes. Situasjonen endte ikke pent og – for å gjøre en lang historie kort – utfallet inkluderte 14 arrestasjoner, ett undervannssirkus og 400.000kr i monopolpenger.

Dette tilhører riktignok fortiden, og var ikke den eneste justeringen som måtte gjøres før planleggingen av Valget var fullstendig.

Etter valget i 2011 var ikke Adrian særlig fornøyd. Rekordfå velgere møtte opp for å plassere sin stemme på offeralteret og de som tok turen stemte feil. Det er vårt ansvar som landets eneste Adrian-godkjente Mediehus at velgermassen er informert tilstrekkelig til å kunne ta det korrekte valget. Dersom ingen leser våre artikler blir de heller ikke informert. Årsaken er åpenbar – ingen ønsker å lese artikler skrevet av politiske eksperter.

Mediehuset Adrian tar derfor ansvar og har bedt landets 7 mest leste nettskribenter om å dekke hvert sitt parti. Vi regner med at dette ikke vil by på noen problemer overhodet.

Sett deg derfor rolig tilbake og la Mediehuset Adrian fortelle deg hvem du skal stemme på.

MvH

Adrian

Redaktør, Mediehuset Adrian