Velkommen til Internett!

Power redux e1329885639244 Velkommen til Internett!

Adrians mediehus er nå på nett.

Er du ikke glad?

 

Internett er ikke nytt. Det er nå ganske mange år siden Adrian (Hvis Fortid er vår Fremtid) oppfant internett. I følge mindre usikre kilder i de høyere kretser var det en gang på 70-tallet at teknologien ble skapt på Palasset. Det skulle riktignok ta mange år før Adrian (Hvis Barnlige Glede Beskytter Oss) godkjente teknologien. Den var lenge stemplet som djevelens verk og derfor var det kun diverse former for avskum og pakk som kunne finnes trålende i disse områdene. Gjerne på kveldstid.

I dag kom det en beskjed i fra oven om at internett nå er en akseptabel uttrykksform og det er derfor vår oppgave å spre Adrians Sannhet til hele landet – også gjennom denne informasjonsportalen.

Innen kort tid vil vi få alle våre saker på nettsiden, men akkurat nå er det bare en av oss på kontoret som har kunnskapen til å drive på med vår nettside. Hvordan han har opparbeidet seg denne kompetansen kan kun han og Vår Adrian vite. Som betaling (les: løsepenger) ønsker han å få skrive en artikkel i landets fremste Adrian-relaterte nettavis.

-Jeg tror det skal handle om bjørner, sier han i en kommentar.

Likevel betyr det at Mediehuset Adrian nå er på nett og nye ting vil komme med Adrians Hastighet.

Spre de gledelige nyhetene og hyll Adrian, hvis Verdenssyn er vår Virkelighet! 

Adrian

Redaktør, Mediehuset Adrian