VALG13GUIDEN: Senterpartiet

Senterpartiet VALG13GUIDEN: Senterpartiet

Sexypartiet

 

Om forfatteren:
Per Nils Hoen er daglig leder i sextelefonbedriften HørPes, samlivsspaltist, og selvutnevnt journalist. I 2012 ga han ut den bestselgende boka «Kåtolog», som beskriver hvordan han startet en kombinert frivillig sextelefonsentral og telefonsalgtjeneste.

 

Hvorfor Sp er partiet som aldri har et tørt sete i salen

Nå, mine yppige frøkner og glattbarberte menn, er det på tide jeg forteller dere om det eneste partiet som vil ta ansvar for orgasmene deres. Frontet av en logo bestående av fire formfulle bakender er det ikke vanskelig å se hvorfor Senterpartiet er så dyktige til å nå de stedene av landet ingen. andre. kan…

Et fokus på et høyere antall husdyr og en partileder som godt kan ta hele meg i bruk er bare noen av verktøyene Senterpartiet kan bruke for å øke temperaturen betraktelig. Når de i tillegg mener at samtlige mindre soner må få mer oppmerksomhet dersom de sentraliserte områdene skal få blomstre, er det ingen tvil om hva de snakker om…

En gjennomlesning av det dampende partiprogrammet deres gjøres aller best med en flaske konjakk og rikelige mengder kroppsolje.

«Senterpartiet vil arbeide for et tettere nordisk forsvarssamarbeid blant annet når det gjelder ressursovervåkning, deltagelse i internasjonale operasjoner, materiellinnkjøp, øvelser, skytefelt og utdanning.»

Mmm… Brunstig…

Senterpartiet vil ikke at det kun skal være de norske overvåkningstjenestene som får nyte gratis utsyn til de private videoene der du på iherdig vis tilfredsstiller deg selv, men tjenester over hele norden. Og var ikke formålet med videoen å gjøre en islending litt varm i skjorta?

«Senterpartiet ønsker å beholde barnetrygden som en god og universell ordning.» – Det er tross alt få ting som er mer sexy enn å ta vare på alle barn i hele universet…

Selv om det ikke hersker noen tvil om hvor SP-blodet oftest ender opp, er det ikke helt tomt i toppen heller. I partiprogrammet deres skriver de at «alle avgjørelser som krever politisk skjønn skal avgjøres av politikere.»

Jeg vet ikke hva politisk skjønn er, men det høres unektelig pirrende ut…

Og… innspurten…

«Derfor må vi føre en politikk som støtter opp under at folk får barn»

Jeg tror vi alle vet hvor dette er på vei: ikke bare vil Senterpartiet at du skal ha mer sex, men de har også skjønt at latex på feil steder kan ødelegge hele stemninga. Åpenbart ønsker de også å håndtere synet på kjønnssykdommer som mindre sexy. Tro meg, skeptikere vet ikke hva de går glipp av…

Er du ikke overbevist om at Sp har gjort seg fortjent til navnet Sexypartiet? Ja, kan jeg også røpe at Senterpartiet er det eneste politiske partiet som har gitt ut en kalender med lettkledde dverger de siste 3 årene.

Fornøyd nå? Tenkte det…

Så, når du går inn i båsen og kjenner frykten av at svetten hengende igjen i rommet etter den siste personen er det mest erotiske du kommer til å kjenne på de neste årene, så tenk på Senterpartiet.

Fordi Senterpartiet vil at alle nordmenn skal ha mer ubeskyttet sex.

Oh yeah.

 

VALG13 er Mediehuset Adrians revolusjonerende valgdekning.  Fremfor å benytte oss av politiske eksperter, gir vi deg partienes program forklart av de mest leste skribentene i Adrians Rike – uavhengig av kompetanse innen faget. Fordi det er den demokratiske tingen å gjøre.