VALG13GUIDEN: Fremskrittspartiet

Fremskrittspartiet huvudkontor1 VALG13GUIDEN: Fremskrittspartiet

Politikk er enkelt!

-For FrP.

Av Gina Velbekk

Om forfatteren:
Gina Velbekk er 18 år gammel og blogger på siden YOLOlife. Kanskje mest kjent for tweeten «Jeg er så glad i verdens beste kjæreste!!! <3″ som ble retweeted 1240 ganger. I 2013 satte hun ny verdensrekord i antallet totale likes på facebook.

INGEN liker Fremskrittspartiet unntatt de av oss som har litt logikk i hue… OG nå er jeg så LEI av alle folk som ikke skjønner noen ting! Her er alle grunnene til å stemme på FrP!

1. Alle veit at det koster masse penger å hente inn utlendinger til landet. De kommer til landet og så stikker de av i fra asylmottak og rømmer til Oslo og bor sammen med familien sin. Det er ikke alle som gjør det, da, men veldig mange.

Jeg var hjemme hos en venninne og da sto det tre som skulle male huset hennes og så på oss gjennom vinduet. Det var kjempe ekkelt! Og kan du gjette hvordan de så ut?! Som utlendinger! FrP har skjønt at dette ikke fungerer og at vi må slutte å slippe inn så mange folk.

Også sier folk at det er rasisme! FRP ER IKKE RASISME!! Per Sandberg har jo til og med en neger i dress som følger etter han hele tiden! Det hadde han vel ikke gjort om det var rasisme. Skjønn litt, da!

2. Det er kjempe TEIT at jeg ikke kan ta solarium! Er det rart folk er stygge når de ikke kan sole seg i maskiner? Og når det flytter inn masse mørke mennesker blir vi jo enda bleikere.  Det tenker ikke folk på!

3. Kjæresten min har lyst på sånn  segway sykkel og det er ikke lov pga at loven er feil! Det er lov å sykle og kjøre, men ikke stå stille på maskiner? Alle skjønner at det ikke er farlig. FrP vil gi sånn sykkel til kjæresten min. Da hadde det vært fint om dere alle stemte sånn at han kan få det! 😀

4. På VG var det noen som ble banket opp av politiet bare fordi de ville ta ned en bom penge maskin. Det sier seg selv at det ikke skjer hvis de ikke skal ha penger for å kjøre på veien! Og ingen kan kjøre på veien når de ikke funker sånn som de skal. Det vil FrP fikse med å bruke penger.

MEN alle skjønner at jeg ikke mener noe vondt, da simple smile VALG13GUIDEN: Fremskrittspartiet simple smile VALG13GUIDEN: Fremskrittspartiet simple smile VALG13GUIDEN: Fremskrittspartiet Det er jo en liten tull her og der, selv om jeg mener det – sånn glimt i øyet og sånn, da 😉 😉 😉 Det viktigste er at alle stemmer ellers finnes det ikke demokrati noe mer, så skjønn litt ironi!

Godt Valg!

 

VALG13GUIDEN er Mediehuset Adrians revolusjonerende valgdekning.  Fremfor å benytte oss av politiske eksperter, gir vi deg partienes program forklart av de mest leste skribentene i Adrians Rike – uavhengig av kompetanse innen faget. Fordi det er den demokratiske tingen å gjøre.