Utøya-offer: Blekkspruten Paul må gå av

Paul e1345120231382 Utøya offer: Blekkspruten Paul må gå av

Dette mener medium og lynarbeider Camilla Bakken.

-Hvordan kan de 14 største synske sinnene i landet ikke oppdage noe så monumentalt som 22. Juli? Noen må vel ha følt noe?

-Hvordan kan ABB ha gått rundt med disse planene i hodet uten at noen leste tankene hans? Hvorfor så ingen at sjelen hans var rødlig fremfor turkis, som var årets grunnfarge? Summen av dette er udugelighet, hevder Bakken.

I følge Bakken er ikke dette hennes egne meninger, men en beskjed i fra noen som tilbrakte sine siste øyeblikk på Utøya.

-Et av ofrene talte til med fra andre siden av graven. Det var liten tvil om hva h…-un mente: De synske har ikke tatt terrortrusselen på alvor, påpeker Bakken.

Spesielt blekkspruten Paul skal ha sin del av skylda. Etter at han unnslapp sin dødelige kropp tidligere i år har han tatt bolig i en utstoppet oter, som akkurat nå er sittende etteretningsminister.

-Etter hvert som flere og flere fakta kommer frem i denne saken blir det åpenbart at Paul ikke har misbrukt sin makt i stor nok grad, mener Bakken.

I følge Bakken skal dette ha skjedd da hun satt og leste en artikkel i Synske Tider, et magasin for søte og naive mennesker man har litt lyst til å knipe i kjakene og snakke barnespråk til. Artikkelen skal ha vært en årlig kåring av de 15 viktigste spåmennene i følge nordmenn.

-Da jeg så meg selv på 15. plass og lot blikket gli over de andre, var det en liten stemme i hodet mitt som sa at alle de som var mer kjent enn meg må ha gjort en elendig jobb, sier Bakken.

Det er de som hevder at Bakken ikke bare forventer for mye av de ansvarshavende, men også stiller spørsmål ved hvorfor akkurat hun har evnene til å se noe ingen andre kan se.

-La meg bevise det. Jeg så en ung pike. Navnet begynte på ..H..?.. nei, T! Ringer Trine en bjelle?

Kilder Mediehuset Adrian har vært i kontakt med gjennom et ouija-brett er uenige i ansvaret Trine har lagt på de synske. De er også skeptiske til lite håndfast overtro.

-Det finnes ingen som kan snakke med de døde, stavet brettet.

Dette føltes særdeles paradoksalt, noe brettet var uenig i.

-Et paradoks ville være dersom en av landets største aviser skrev oppfordret til store politiske omveltninger uten noen bedre grunn enn å selge sensasjonsaviser, stavet brettet.

Levende døde er åpenbart ikke så god på paradokser.

-Vi har alle våre styrker og svakheter, staver brettet.

-Noen kan for eksempel ikke se forskjell på popularitet og integritet.

 

Hvor mye ansvar ville du gitt en synsk blekksprut i en oterkropp for sensasjonsjournalistikkens skyld?