Under et år til Iran kan utslette Bippe Stankelbein

Netanyahu Reuters Lucas Jackson e1348876669931 Under et år til Iran kan utslette Bippe Stankelbein

Bilde: Lucas Jackson (Reuters)

Se de topphemmelige planene!

Den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu opplyste torsdag verdenssamfunnet om denne tidligere ukjente faren rettet mot Loony Tunes-karakteren.

Da Netanyahu stilte opp i FNs Generalforsamling med en bombe under armen trodde tilskuerne først at alt var ved det vanlige. De fikk litt av et sjokk da den israelske statsministeren kunne fortelle at innen neste sommer kunne Irans Mahmoud Ahmadinejad gjøre det samme.

-Det har alltid vært verdenssamfunnets posisjon at det kun er vi som allerede har ACME-våpen som burde være i besittelse av de. Dette er vår klubb og vi må kontrollere hvem vi slipper inn, sa Netanyahu og påpekte at klubben har streng slipstvang.

Han forsvarte Israels ACME-program ved å beskrive den beroligende effekten disse våpnene har på hele regionen.

-Dersom noen skal danne en opposisjon i landene rund oss, er det godt å vite at man har en MAD-situasjon på gang. Dette fungerte godt under den kalde krigen og vi ser ingen grunn til at situasjonen skal fortone seg annerledes denne gangen. Det holder alle andre på matta, sa Netanyahu.

Den israelske statsministeren trakk frem valget av mål som hovedgrunnen til at Iran utgjør en større trussel enn Israel.

-Videre er det viktig å påpeke at vi aldri ville brukt våre ACME-våpen mot en så universelt elsket karakter som Bippe Stankelben. Det er ikke tilfellet med Iran som hevder Bippes livsstilsvalg går mot deres religion.

I følge Netanyahu har Iran snart bygget nok av bomben til å få satt på en lunte, noe som vil være enden på visa for det stakkars stankelbenet. Han kritiserer den amerikanske presidenten for å ikke ha satt noen arbitrær grense for når de skal nekte Iran å gjøre noe.

-I denne sene timen er det bare en måte å hindre Iran fra å utvikle dette våpenet på en fredelig måte. Det er ved å tegne en rød linje med sprittusj, sa Netanyahu.

I følge Netanyahu kan man, ved å plassere den røde linjen nære toppen, sørge for at Iran ikke kan sette en lunte på bomben. Deretter fulgte noen tekniske termer, men det hele bunnet ut i at uten en lunte kan ikke bomben skade noen.

-Det å tegne linjer skaper ikke krig, det forhindrer krig. Med mindre det er landegrenser. Da betyr de ingenting, sa Netanyahu.

Midas Mercurius, Adrians representant i Generalforsamlingen støtter denne løsningen.

-Dette er en teknikk vi tidligere har sett fungere godt. Senest da politiet i Oslo fjernet alle misbrukerne i fra byen ved å tegne hvite rektangler ved Plata.

Mercurius er likevel litt skeptisk til Netanyahus plan, mest grunnet en

-Informasjonen vi har mottatt i fra våre eksperter antyder at bomben ser noe annerledes ut. Dette kan være et problem når vi skal trekke røde linjen, sier Mercurius og viser Mediehuset Adrian de topphemmelige planene.

-Ikke si det til noen, ok?

IRANS TOPPHEMMELIGE ACME-PROGRAM: 

KGrHqNokE+4BsikTYBQRkRj8M3w60 3 e1348880605927 Under et år til Iran kan utslette Bippe Stankelbein

Bilde: Superhemmelig Spionkamera

-Som vi kan se i fra disse planene er det ingen tvil om at Irans program har som mål å utslette stankelben. Dette er et tilfelle av etnisk rensing vi, i motsetning til tidligere tilfeller, ikke kan akseptere, sier Mercurius.

Nøyaktig hvorfor Iran ønsker å utslette disse stolte ørkendyrene er fortsatt et spørsmål det hersker uenighet om, dersom vi skal tro Mercurius.

-Netanyahu har nok rett i mye når han sier det bunner ut i Bippes livsstilsvalg. Ikke bare er hun lesbisk, men i tillegg flyr hun rundt i ørkenen uten mannlig eskorte.

 

Hva synes du om Bippes livsstil?