Uhell i Hell

flickr 406635986 hd e1341952058675 Uhell i Hell

En sjelden gang har vi i Mediehuset Adrian den ambivalente æren av å opplyse om en spennende mulighet som et resultat av en feil i fra vår side. Det er enda sjeldnere vi ser oss nødt til å oppsummere den som et dårlig ordspill. Dette er en av de gangene.

Det har alltid stått bra til med Mediehuset Adrian.

Vi har kanskje ikke like mange lesere som, si Kvinneguiden.no eller wikipediasiden til L8R, men vi har alltid hatt en yrkesstolthet og ren samvittighet som tidligere har vært uhørt på internett. Noe av grunnen til dette er vår diktaturgodkjente dekning av velkjente situasjoner, en annen årsak velger vi å tro er nyskaping på alle plan.

I denne ånd hadde Adrian, måtte hans navn være heldig, i all sin visdom valgt å utvide vårt repertoar i fra aktuelle saker til mer enn aktuelle saker.

Dette høres kanskje litt vagt ut, noe vi også ydmykt påpekte med hånlatter rettet mot hans budbringer.

Adrian René forsvant samme natt. Han etterlot seg et foreldreløst dverghamster ved navn Marsvin.

Påfølgende dag mottok Mediehuset Adrian et direktiv der vi ble bedt om å sende en reporter til Adrians forskningsstasjon i Trøndelag, Trønder-Adrians Restriktive Datidssenter i Stjørdal. Med tanke på hva som skjedde med Adrian René virket dette lite innbydende. Vi plukket derfor opp en tilfeldig fyr i fra gata, ansatte ham og sende ham til Hell med første fly. Han har ennå ikke kommet tilbake.

Ting begynte å gå opp for oss da vi mottok en mail i dag tidlig.

Hallo!

Takk for sist. Det var litt av en kveld. Jeg tror jeg fortsatt kan høre fragmenter av All Along The Watchtower når jeg lukker øynene.

Vi må dessverre meddele at vi har mistet deres reporter. Ikke forlagt eller kastet ved en feil, men mistet. Etter å ha sendt ham inn i maskinen oppdaget vi en teknisk feil som resulterte i noe jeg kun kan beskrive som et «pang» og vi vet ikke lengre hvor han er. Våre forskere har utarbeidet en teori på at han kan ha blitt sendt til flere forskjellige tidspunkt samtidig. Dette er etter alt vi vet mest sannsynlig ikke særlig behagelig.

På den andre siden betyr det at vi har sendt ham til flere forskjellige tidspunkt samtidig! Vi er genier! Dette burde virkelig sette fart på vår søknad om å lage en megazoid. Med evnen til å sparke andre i skrittet. Og lasere!

Vi ga ham beskjed om å legge fra seg informasjon i utvalgte beholdere plassert strategisk rundt om i verden dersom han skulle bli fanget i en annen tid enn hans egen. Kart er lagt ved.

Med Manisk Hilsen

Adrian Baalthazar, Tidsmaskingeneral.

Så…ja…

Det virker nå lite fornuftig å la alt dette være for ingenting. Vi har satt våre beste menn ut for å finne disse beholderne og noen av de har interessante innhold. Med unntak av ett unntak – til stort ubehag for vår hemofile medarbeider – inneholder beholderne tekster i fra forskjellige tidsperioder.

Vår reporter virker å være engasjert nok til å beskrive hendelser av varierende størrelse, om enn noe vokabulært utfordret; de fleste av tekstene starter med ordet «Hjelp, jeg er fanget i tid!»

Det positive med denne situasjonen er at vi i Mediehuset Adrian nå innehar førstehåndsreportasjer i fra en mengde situasjoner i verdenshistorien, noe ingen andre mediehus kan skryte av. Tekstene vil renskrives og legges ut på nett fortløpende.

Lenge leve Adrian!

MvH

Adrian, redaktør Mediehuset Adrian

 

Hvilke enorme hendelser i verdenshistoren mener du Mediehuset Adrian bør dekke?