Tusenvis av prepubertale jenter okkuperer Forbrukerombudet i politisk protest

photo 4581764953 089a259496 t e1342013695986 Tusenvis av prepubertale jenter okkuperer Forbrukerombudet i politisk protest

Bilde: wallmart/soundcheck

Justin Bieber-forbud leder til ville tilstander.

Onsdag 11. juli oppfordret Forbrukerombudet konsertarrangøren Atomic Soul til å stoppe sine oppfordringer mot barn. I anledningen Justin Biebers fremtidige konsert, hadde Atomic Soul valgt å legge ut reklame som oppfordret forbrukeren til å kjøpe noe.

-Dette er markedsføring rettet mot barn, sier forbrukerombud Gro Nesgård.

-Det er riktig at andre produkter som for eksempel leketøy reklamerer mot småbarn, men i motsetning til andre barnereklamer som Jul i Blåfjell der de viser frem hva som kan kjøpes og prisene, har arrangøren valgt å skrive «løp». Dette er å gå for langt.

På spørsmål om dette ikke er litt tynt kommer det frem at det ikke nødvendigvis er ordene, men heller Justin Biebers tilstedeværelse i disse reklamene som kan være problemet.

-Ok, la meg omformulere; dette er ekkel markedsføring rettet mot barn, sier Nesgård.

Hun peker på at ungjentenes reaksjoner mot artisten er følelser de ikke skal kunne inneha ennå.

-Det er ingen unge mennesker som hadde noen som helst seksuell attraksjon til for eksempel den lille havfruen Ariel eller April O’Neil i fra Turtles. Det var ren og god barneunderholdning. Hold Bieber unna barna, oppfordrer Nesgård.

Disse uttalelsene har skapt reaksjoner blant de jomfruelige pikene som aldri leste mer enn overskriften. I den tro at de aldri får se Bieber noen sinne igjen samlet de seg rundt Forbrukerombudets hovedkontor i Nydalen. De kaller det en politisk protest.

Konstant fnising har siden da vært til sjenanse for nabolaget.

-Ungdommer har ikke respekt for lover og regler. Når de kommer til denne verden må de akseptere at den styres av oss som har vært her en stund. Det er vår virkelighet og dersom de ikke liker det, kan de bare dra tilbake der de kom fra, sier en av lokalbeboerne og spytter.

Politiet har allerede kommet inn rapporter om okkupanter som har hatt eggløsning mot en barnehage, samt tyveri av en mobiltelefon. Politiet kunne ikke forfølge saken, da alle hadde mobiltelefoner og det var umulig å se forskjell på en redelig telefon og tyvegods.

Oslos bydelsoverlege skal nå undersøke hvorvidt helsetilstandene er forsvarlige i området.

-Det vi frykter er at den enorme mengden hormoner kan få helsemessige konsekvenser for de unge kvinnene. Spesielt er vi bekymret for hva som skjer dersom alle skulle treffe puberteten på samme tid. Da vil vi ha en hel generasjon med komplett synkronisert menstrualsyklus, sier generell legetalsmann Jens Bildt.

-Dersom vi i vår rapport oppdager de helseproblemene vi regner med å finne, er det mulig vi må anbefale ordføreren å forby Justin Bieber innpass i landet overhodet.

 

Burde Justin Bieber slippe inn i landet, eller er han en fare for samfunnet?