-Tror middels attraktive mennesker har det verst

– Men ingen vet hvem de er. –

flickr 212999782 hd e1333651763229  Tror middels attraktive mennesker har det verst

Det er ingen tvil om at verden er et vanskelig sted for attraktive mennesker. Som Samantha Brick nylig påpekte i sin kronikk, er det et levende helvete full av gratis champagne og påspanderte måltider. Det samme gjelder de styggeste i verden, som flyter gjennom livet på en bølge av sympati.

I dag gikk det et protesttog, arrangert av Foreningen for de som er Middelmådig Utseendemessig Fanget av Fordommer, i alle Adrians største byer for de middels attraktives rettigheter.

Dessverre kunne de ikke finne noen middels attraktive mennesker under protestene.

-De er her et sted. Hva med henne? Nei. Glem det. Jeg så henne nettopp forfra, sier en av protestantene i en kommentar.

Dette la riktignok ingen demper på engasjementet.

-Vi har sett oss lei på at det kun er de ekstreme stemmene som skal høres i dagens samfunn. Vi ønsker å rette fokus på de som hverken er pene eller stygge, sier Tankeleder I FMUFF, Gregor Mesopotamia.

Mesopotamia, som selv valgte sitt navn for oppmerksomhetens skyld, hevder at det å overse de middels attraktive er farlig for helsen til de involverte.

-Selvmordsraten hos de middels attraktive er vesentlig høyere hos alle andre grupper. Dessverre overses dette når statistikkene skal settes opp. Dette er ikke akkurat den eneste gangen de opplever å bli oversett når nummer skal settes på oss, sier Mesopotamia.

-Vi vet kanskje ikke hvem de er, men de har det nok ikke bra.

Jonas Halsbrekk, forfatter av boka «Meh. Middelmådige mennesker gjennom historien», sier seg enig i dette.

-Som jeg skriver i kapittelet «Sæd eller Tårer,» virker attraktivitet å være det eneste tilfellet der den gyldne middelvei ikke er relevant. Man kan vinne sosiale bonuspoeng på å enten appelere til det seksuelle eller sympatiske. Aldri begge deler på en gang. Derfor er verden full av triste, forglemmelige mennesker, forklarer Halsbrekk uanfektet.

Hovedårsaken til den høye selvmordsraten som kan leses mellom linjene, mener han er at middels attraktive mennesker, eller meh som de gjerne omtales som, ikke vet hva slags motivasjoner de andre menneskene har for å interagere med de.

-Det er uhyre vanskelig for meh personer å vurdere motiver hos andre mennesker dersom de ikke kan benytte seg av attraktivitet som målestokk, slik som resten av oss, sier Halsbrekk

Kan man ikke bare skape en ny målestokk for de av middels attraktivitet?

-Hadde det vært så enkelt, kunne man bare benyttet seg av moralske standpunkt for å vurdere andre menneskers attraktivitet. Dessverre er vi alle pinlig klar over at dette ikke reflekterer virkeligheten, svarer Halsbrekk

-Dessuten må vi finne ut hvem de er før vi kan be om råd.

 

Har du noensinne lagt merke til noen som er middels attraktiv? Send oss en skitten video av det på tips@mediehusetadrian.no!