Roy Hodgson valgt til å lede England inn i skuffelse

Roy Hodgson England e1335900005699 Roy Hodgson valgt til å lede England inn i skuffelse

FA ønsker å befeste sin posisjon som EMs største skuffelse ved å ansette Roy Hodgson som landslagstrener. Dette som en del av den engelske folkesjelas ønske om å bygge opp rundt sitt eget lag frem til det knuses under vekten av sine egne forventninger.

-Et av Englands kjennetegn har alltid vært å prestere på et lavere nivå enn det spillermateriellet skulle tilsi. Vi ønsker ikke å være noe dårligere i år, sier John Welt, talsmann for det engelske fotballforbundet.

FA var lenge bekymret rundt årets start da laget var ledet av Fabio Capello. Under Capello hadde laget en seiersandel tilnærmet 66%, høyere enn noen engelsk landslagstrener tidligere. Dette skulle vise seg å være for sterk kost for forbundet.

-Hodgson har i mange år vist seg som en manager som ikke takler de store anledningene. Han er dyktig på organisering, noe hans tid i Sveits viser, men med en gang han tar over et større lag som Inter, faller han sammen som et særdeles puslete korthus av knekkebrød, sier Welt

Det er spesielt Hodgsons forrige periode i Liverpool som imponerte FA.

-Åpningstrekket for å få Liverpool-fansen på sin side og vise hva slags fotball han ville spille, var å hente inn Christian Poulsen og Paul Konchesky. Dette må gå ned i historien som de mest nervøse valgene noen sinne gjort, fortsetter Welt, og røper at Hodgson, som en del av avtalen, skal forsøke å overtale Milan Jovanovic til å bli engelsk statsborger.

-Jackpot.

-Dette er kanskje det viktigste valget tatt av FA på mange år. Ikke bare har de tvunget ut en dyktig manager fordi han ikke ønsket å forkaste en kaptein basert på noe han er anklaget for, men i tillegg har de ansatt en ny mann som åpenbart ikke er egnet til jobben, sier Samantha Pain, hobbypsykolog for ting hun finner på internett.

Selv om denne mangelen på integritet i det øverste organet for engelsk fotball er slående, er ikke dette unikt for FA. Det er derimot selvdestruktiv adferd.

-At engelskmennene har gjort en kunst av å bygge luftslott av sitt eget landslag er ikke noe nytt, men at de skulle sabotere seg selv så til de grader overrasker meg. Tidligere er dette gjort på en slik måte at man ble overrasket når England ble slått ut, fortsetter Pain.

Y tror likevel at engelskmennene vil klare å bygge opp nok forventning til å bli skuffet, da selvpining er en del av folkesjela.

-Vi må nå huske at britene er et folkeferd som ennå ikke helt stoler på en kranløsning som inneholder både varmt og kaldt vann. Helt OK vil aldri være OK med mindre det gjør litt vondt. Og så godt igjen fordi det ikke er vondt.

 

Tror du Hodgson vil kunne skuffe engelskmennene nok?