Nordmenn besatt av demoniske ordspill

Aviskiosk Nordmenn besatt av demoniske ordspill

Det viser seg at det ikke bare er nordmenns tenner som er oversensitive. En ny undersøkelse viser at selv blinde nordmenn ser ordspill over alt.

-Tilstanden kalles en “gag refleks” – noe man absolutt ikke burde bruke i trafikken, sier lege og feberfantast René Bleuff.

Bleuff er leder for Medias Fadderorganisasjon, som ikke har døpt den nye folkesykdommen, men sto i det minste ved siden av da det skjedde. Hun mener tabloid media må ta mye av skylda for den eksplosive økningen av farlige ordspill, og at det bare var et tidsspørsmål før hele situasjonen gikk i lufta.

-Den norske befolkningen er så vant til å lese ordspill i landets aviser at de nå ser vitser der de ikke er påtenkt – langt mindre unnfanget. Spesielt farlig er rumpe- og amputasjonsvitsene fra 91 Stomperud, mener proktolog Bleuff.

Man er redd den nye folkesykdommen kan få konsekvenser for økonomien og kan sette kjepper i Jula. Flere og flere nordmenn er redde for å ta ut penger i banken i frykt for å få juling.

-Minibanker er greit; da får man i verste fall blåmerker på leggene, sier en forbipasserende mann på stylter.

Nordmenn ser med andre ord ikke ut til å gråte over ordspilt melk. Likevel er det flere problemer som må håndteres og det er ikke nødvendigvis slik at minibankene er en fullvoksen løsning.

-Vi har ved repeterte anledninger kommet med utspill mot gjentatte ordspill. Hele 2012 har det kommet rapporter om mennesker som ikke kom seg på T-banen fordi de var redde for undergangen. Ordspillene setter hele verden på spill – et spill vi ikke kan vinne penger på, advarer dommedagsprofittør Maja Necro.

Det er fortsatt usikkert hva stortinget ønsker å gjøre, da de fortsatt bruker mesteparten av tiden sin på å lete etter en hest de kan plassere stortingssalen på. Necro mener dette er en pervers utvikling.

-Det vil være et under dersom verden ikke går under.

 

God jul, Egil! Hva synes du om bruken av ordspill i tabloidene – ville du foretrukket brettspill?