Mediehuset Adrians Konkurransebonanze

3016425 a9e95c4b e1349877658687 Mediehuset Adrians Konkurransebonanze

Hallo, alle kjære lesere!

Mediehuset Adrian er viden kjent som «jasså eksisterer virkelig dette?» Mye av årsaken tillegger vi vår kreative bruk av sosiale medier. Enorme forventninger svever i lufta som positivt anlagt miltbrann, og det er ikke mindre enn vi selv mener vi fortjener.

Derfor ønsker vi å annonsere KONKURRANSER! Ikke bare en liten konkurranse, som å vinne OL-billetter. Her er det vesentlig viktigere ting det skal kjempes om: heder, ære, anerkjennelse og en personlig hilsen i fra Adrian, må han leve forbi evigheten, selv.

For en slik premie, er det heller ikke småpoteters bestemødre det er snakk om:

3 delkonkurranser på 3 dager.

Alt man trenger å gjøre for å være med, er å besvare konkurransens daglige oppgave via det sosiale mediet man føler seg mest konfortabelt med. Det er nemlig ikke bare snakk om en individuell konkurranse, men også faksjoner. Twitter vs Facebook. Nøyaktig hvorfor denne oppdelingen er viktig har vi ikke bestemt oss for ennå, men vær oppmerksom på at vinneren garantert vil komme i fra det sosiale mediet Mediehuset Adrians konkurransekomité mener har gjort den samlede beste jobben med å besvare oppgavene.

For å ikke krysse trådene for mye, har vi valgt å dele hver dag inn i to kategorier: Twitter-følgere og Facebook-følgere. Det er viktig at dere holder informasjonen dere mottar for dere selv, og ikke leser beskjeden rettet i mot de andre. Lov meg det!

 

KUN til brukere av Facebook:

Hallo, kjære FBs. Like’t noe kult i dag? Er de annonsene teite, eller hva?

Ok. Nok tøving. La meg være helt klar på én ting: det er dere som er mine utvalgte favoritter i denne konkurransen. Mest fordi dere er flest, men også fordi vi alle vet at Twitter-menneskene er låst til 160 tegn, noe som betyr at der de må besvare med haiku, kan dere tenke mer i retning Tolstoj. Vennligst ikke besvar noen av konkurransene med hele «Krig og Fred». Det er ikke bare pinlig, men det er også tungvint og poengløst. Husker du de som besvarte hver eneste tentamen ved å skrive 12 sider mer enn alle andre, gjerne direkte sitater  fra læreboka. Litt sånn. Så ikke gjør det.

Første oppgave deles ut senere i kveld. Be vigilant.

MKH  Adrian.

 

KUN Twittervesen:

Ah, mine kjære Tweeters. Jeg har dessverre forferdelige nyheter å RTe. Jeg snakket nettopp med de Facebook-folka, og de mener «pappaen dems er sterkest». De kalte dere også for twits. Noe som ikke hørtes så koselig ut. Så la oss være klare på én ting. Dere må vinne. Twitter er området der de korte, gjennomtenkte og skarpe kommentarene hører hjemme. På Facebook slarver man kun om hva slags slagstøvler hjemmeværende mødre har kjøpt til 3-åringen i dag. Det er ikke det at vi ikke synes den siste kjolen du fant trålende rundt på internett ikke er fin, det er bare slik at vi ikke helt forstår hvorfor du spør oss. Dersom du liker den greia, så burde ditt eget skjønn være nok, og vår input være poengløs, noe som igjen gjør hele innlegget poengløst! …hvor var jeg? Ja. Gå ut og bank dem.

Første oppgave deles ut senere i kveld. Be alert.

MKH Adrian

 

Følg med videre.

Lykke til, Adrian.

 

Du leste begge beskjedene, du, gjorde du ikke? Juksepave.