Kvinnenes Uke

8. mars er rett rundt hjørnet.

IMG 49101 e1330789739403 Kvinnenes Uke

Jeg kan høre lyden av raslende voldtektsalarmer.

8. mars er ofte kalt Kvinnedagen, og det med god grunn. 8-tallet er med sine duvende former kanskje det mest feminine av de europeiske numeralene. Mars er også påskeliljens måned – den mest selvopptatte av alle blomster. Lite kan vel definere kvinnen bedre enn det.

I Kvinnens ære ønsker vi her i Mediehuset Adrian å dedikere alle våre saker på internett denne uken til alle dere av det tidligere antatte svakere kjønn. Ikke bare skal rødstrømpene være på agendaen, men i tillegg skal det ligge feminine objekter under enhver stein. Alle kvinner skal hedres, men i aller størst grad Sølvi Stokkeland – fordi hun vant ukens twitter-konkurranse.

Alt skal rettes mot kvinner til vi formelig drukner i østrogen og utflod hele uken til ende.

Nå viser det seg at vi her i Mediehuset Adrian per i dag ikke innehar noen kvinnelige medarbeidere og enkelte vil nok rette kritikk mot denne mangelen på førstehåndskunnskap. For det første ønsker jeg å nevne at dette ikke er sant – vår nettsideansvarlig påstår at han har tatt på en kvinne ved flere tilfeller. Graden av frivillighet i fra kvinnens side kan vi bare spekulere i, men poenget står likevel.

For det andre velger vi å se på dette overskuddet av menn som en positiv ting: vi kan hedre kvinnens som kun en mann liggende i en tretopp med kikkert og intimkunnskap om hennes dagbok kan.

Adrian

Redaktør, Mediehuset Adrian