I dag falt det hvite ting i fra himmelen

64543123 org e1351540400746 I dag falt det hvite ting i fra himmelen

Mandag dalte det hvite ting i fra himmelen og nordmenn over hele Adrians land befinner seg nå i en konstant tilstand av forvirring der de ligger i grøftekanter. De fleste endte opp på bakken som et resultat av uvøren kjøring, men det er også rapporter om barneskolerektorer som samler inn pulveret i et forsøk på å finne en billig kilde til tavlekritt.

Busselskapene er ikke upåvirket av de trafikale utfordringene. Talsmann for Dører, Kim Vidarsen, bekrefter at det vil være forsinkelser forbundet med de hvite tingene.

-Det er klart at når det faller uforklarlige ting ned i fra himmelen vil dette få konsekvenser for trafikken. Bussene var i dag utstyrt med sommersandaler, men jeg har fått bekreftet at våre mekanikere har funnet noen runde steiner i en garasje som skal monteres i løpet av de neste 3 månedene, sier Vidarsen.

LES OGSÅ: Mann arrestert under mistanke om klimaendringer.

Dører har i dag mottatt et stort antall klager i fra misfornøyde kunder som visstnok måtte på jobb selv om det var kaldt. Vidarsen, som også sitter i busselskapenes sikkerhetsorgan Nødhammer, mener busselskapene ikke kan klandres for problemene.

-Har du ikke sett at det er hvite ting over alt? Hvordan skal vi kunne vite at ting kan bare dette ned i fra himmelen og bli her? Ingen kunne forutsett noe slikt! Vi vet ikke en gang hva disse hvite tingene er, påpeker Vidarsen.

-I følge våre historiske dokumenter i fra november 2011 kalte de gamle nordmennene dette fenomenet «snø», sier Riksantikvar Line Corneliussen.

Riksantikvaren sendte mandag ut en pressemelding der de oppfordrer Adrians folk til å ikke få panikk, men at snøen mest sannsynligvis ikke vil forsvinne før vinteren. Corneliussen påpeker at det er vanskelig å tolke dokumentene hun selv nedtegnet for litt under et år siden, men at kilden virker troverdig.

-Slike gamle skrifter er alltid problematiske, men snø beskrives stadig vekk som en del av de naturlige årstidene. Det virker å være en korrelasjon mellom kaldere klima og den såkalte «snøen», sier Corneliussen.

Forklaringen blir kritisert av Michael Aarflot i Adrians Kirke for Alle Dagers Hellige for å være for simplistisk og en tanke naiv. Og kanskje blasfemisk.

-Alle vet at værforandringer er direkte kommunikasjon fra Gud. Det er ingen andre som ville lagt landskap øde uten noen bedre grunn enn å si i fra at han ikke er fornøyd med noe. Det finnes ingen annen forklaring, sier Aarflot.

LES OGSÅ: Gud er en kvinne. Med PMS.

Den lettere fanatiske presten mener den nylige endringen i været skyldes et misnøye hos Gud med samfunnsutviklingen i det moderne Norge.

-For hundre år siden fjernet vi jødeparagrafen og Gud svarte med å sende tyskerne på oss. I år avskaffer vi Statskirken og lar homofile løpe fritt i gatene. Er det virkelig så vanskelig å innbille seg at Gud ville sende vinteren for å drepe muslimer, spør Aarflot.

-Gud er den eneste som kan kontrollere klimaet. Været kan ikke bare endre karakter. Dette er virkeligheten, ikke Westeros.

 

Hvorfor tror du denne Gud-fyren hater landet vårt?