England slo Norge ved å sparke ballen

088992 12772e5e e1338065625590 England slo Norge ved å sparke ballen

26. Mai 2012 satt jeg og så Norge spille fotball mot England. Det var en landskamp, så landene sparket ball mot hverandre. Jeg er ikke helt ekspert på denne idretten, men jeg skal likevel evne å beskrive det jeg så så godt jeg kan. For å komme de andre mediehusene i forkjøpet, vil dere her få se notatene mine i fra kampen:

Begge lagene hadde 11 spillere, noe England sikkert syntes var urettferdig da de har flere innbyggere enn Norge.

Engelskmennene hadde med seg roser som de ga til barn. Mest sannsynlig fordi de er romantikere. Og fordi de har et mer liberalt forhold til aldersbarriærer.

Bakerste mann hos England hadde på seg hansker og et blått skumgummipuslespill. Han er nok stolt av å ha satt det sammen helt på egen hånd.

Han som sto bakerst for Norge hadde også hansker, men i tillegg hadde han tatt på seg en refleksvest. Det hadde tross alt vært kjipt dersom man blir påkjørt midt i kampen.

Norge startet med flest spillere som var mørke i huden. Så vi vant i alle fall kampen mot rasisme. Likevel hadde England flest utlendinger på banen.

England scoret mål ved å sparke den hvite, runde ballen inn i det hvite, firkantede målet. Ashley Young lot som om han sparket ballen før han sparket den. Dette så effektivt ut. Det synes jeg Norge bør vurdere å gjøre.

Den ene engelske spilleren skled inn med strake ben. Det likte ikke publikum. De pep på ham helt til han måtte gå av. Dette virket som et tilfelle av mobbing som kommer av en frihet jeg mistenker ikke ville vært tillatt i Aserbajdsjan. De har for mye frihet til å tillate slik bruk av den.

En av de norske spillerne heter Alexander Tettey. Fotballekspertene hevdet han spiller i Frankrike, men jeg er ganske sikker på at Ullevål er i Norge. Er usikker på hvordan man kan spille begge steder samtidig.

Kommentatorene kaller stadig vekk den ene engelskmannen for «Downing». Han så ikke ut som om han har down’s syndrom.

Etter å ha spilt i 90 minutter, bestemte lagene seg for å ta 4 minutter til. Ingenting skjedde da heller.

For å konkludere vant England fordi de sparket ballen. Forhåpentligvis er det noe jeg har gått glipp av. Det endte i alle fall 1-0.

 

Har du noensinne sparket ballen? Fortell oss om det!