Ellevilt harselas: av idioter – for idioter


One of the rare non Apple laptops seen in an otherwise cool park full of cool people e1352401053687 Ellevilt harselas: av idioter   for idioter

Kjære lesere

Tiden har virkelig flydd disse lange nesten-årene siden Mediehuset Adrian gikk online.

Det var i utgangspunktet påtenkt som et prøveprosjekt for å se om internett fortsatt er det demonbefengte, svarte hullet Adrian skapte en gang på 80-tallet. Vi har ansamlet en hard kjerne av lesere ingen noensinne har hørt om – noe vi anser som verdens fremste kjendiseri. Det er, som de fleste amerikanske valg har lært oss, en kvalitativ vurdering av leserne som teller. Mennesker som synes det er helt greit at vi finner på ord som «kjendiseri». Dette er noe vi forteller oss selv før vi gråter oss i søvn på en daglig basis.

Under dagens målsetningsmøte fikk vi vite at dette ikke lenger er nok. Vår ærede leder Adrian har i all sin visdom avgjort at vi enstemmig ønsker å få tak i flere lesere. Dette innebærer redaksjonelle endringer for å sikre oss en bredere lesergruppe.

Rundt 50% av befolkningen er under gjennomsnittet intelligente. Det representerer en mengde mennesker som mangler høyere kritisk sans, men fortsatt er skarpe nok til å kunne operere en datamus. Denne demografiske gruppen er noe som i markedsføringsterminologi kalles «fulle spedbarn».

Vår research viser at demografien gjerne klikker på titler der det står engasjerende og utvannede begreper som «ellevilt» og «harselas». De er også glad i pupper, bil, fotball og mobbing av personer med offentlige verv. Med andre ord vil er de tilhengere av å se og høre ting som aldri utfordrer de, men som omformulerer deres egne tanker til noe som kan minne om en vits dersom man myser.

For å etterkomme kravene til redaksjonell endring har Mediehuset Adrian opprettet en avdeling for idioter og ansatt den anerkjente idioten Adrian Pepe som ansvarlig for redaksjonelt innhold. Han benyttet intervjuet til å snakke i 30 minutter om hvorfor ateisme er en religion, og vi mener derfor redaksjonen er i, om ikke kapable, i alle fall passende hender.

Den nye redaksjonen vil stort sett bedrive sin funksjon på sosiale medier, da målgruppen sjelden leser noe lenger enn 50 ord. Vi håper denne nettsiden før eller siden vil være på nivå med Rødgrønn humor:, som per i dag er 100% idiotdrevet. Det er virkelig ren energi.

Gjør deg derfor klar for morgendagens offisielle åpning av Ellevilt Harselas:!

Adrian, Redaktør Mediehuset Adrian.