Dette har du aldri sett før!

Igjen e1341412014970 Dette har du aldri sett før!

Og det vil du nok aldri gjøre heller.

Det kan ha hatt noe med en kjendis å gjøre.

Etter et tips sendte Mediehuset Adrian en reporter ut i feltet. Og det han så vil sjokkere deg. Det sjokkerte i alle fall ham. Såpass at vi ikke er helt sikre på hva det var han faktisk så.

Vi fant ham for en halv time siden sittende i et hjørne der ham tapetserte sitt eget hode med sider i fra sin egen notatblokk og messet på esperanto.

-Svarte kanter må legges i bløt før gullbilletten spiser motivasjonene, sier han, men oversetteren påpeker at dette kan være ord han aldri har hørt før.

I en bøtte fylt til randen med Dan Brown-portretter og ribbestrimler fant vi restene av reporterens notater. Inkludert blant disse var sitater i fra øyenvitner.

-Baccus har blødd på armhulene mine, sa en.

-Mentholatum! Mentholatum, sa en annen.

Klemt mellom to av reporterens ryggvirvler fant vi noe vi mistenker er en beskrivelse. Av … noe.

-Tror jeg så en farge skifte paradigme. Forsøkte å ta bilde av det, men kameraet fikk orgasme og er nå katatonisk. Vi burde ringe Robin Williams. Et enormt nøkkelknippe har nettopp skutt 14 gnostisistiske lærduer. 2 av de så ut til å være jomfruer. PORTAIANVALIS.

Deretter følger tre sider gjort uleselige – mest sannsynlig av å ha vært oppbevart sammen med silikonimplantater.  Helt til slutt er det kun én linje som kan leses i all sin prakt.

-Dette er fullstendig uforståelig. Jeg har aldri sett noe slikt. Ingen har. Noensinne. Ingen vil lese en sak totalt uten substans…med mindre vi er ekstremt tabloide.

 

Er du glad i å bli skuffet over «dette har du aldri sett før»-saker?