Årets julegavetips i fra PRISM

Three Surveillance cameras e1384027139124 Årets julegavetips i fra PRISM

FOTO: Hustvedt

-Vi sa jo at dette skulle bli nyttig på en eller annen måte.

Utvalgte representanter for NSA, Google, PST og Mediehuset Adrian har satt seg ned for å kåre årets beste julegaver. Dette er resultatene:

 

Til mor:

1. November 21:12.21 skrev mor til en av venninnene sine at hun beundrer gardinene til hun tjukke på kontoret. «Det eneste fine den feite ræva har dratt inn i det hølet der er de røde gardinene. LOL» skriver hun. Så det er nok en idé å skaffe de gardinene. Hun tjukke jobber overtid på et hotell med sønnen til postmannen hver torsdag mellom 16 og 22. Ektemannen drar på turning med tvillingene 18.00. Nøkkelen ligger under blomsterpotta.

 

Til far:

23. Oktober 13:43 – Da du gikk inn på kontoret og spurte far, der han satt foran den bærbare datamaskinen hvis webcam skulle vært av, sa han at han ønsket seg Klipsch, Pinell og Miele. Før du løper til butikken for å kjøpe bøker om tysk kubisme, så se deg litt rundt på kontoret hans. Dersom du hadde kastet et blikk på bokhylla, hadde du sett at den kun inneholder Dan Brown og Dean Koontz. Er ikke dette litt rart? Ikke overraskende hadde han skumlest gjennom en elkjøpreklame to sekunder tidligere og nevnt ting uten å vite hva de var. Og det spiller liten rolle. La oss være ærlige – du aner ikke hva en DAB-radio skal brukes til du heller. Så kjøp en og gratulér familien med en 2000-kroners brevvekt.

 

Til storebror:

Kjøp sokker. Han kommer til å syte, men det er det som vil gi ham mest glede. Ikke spør hvordan.

 

Til lillesøster:

Vi vet at du endelig har godtatt Justin Bieber. Nå er det akseptabelt å kjøpe henne sengesettet hun alltid har ønsket seg. Vi vet også at du sitter med et lite håp om å kanskje kunne låne det sengesettet når hun er på ferie.  Dessverre er det for seint å bruke henne som alibi. 9. November 20.39 fortalte hun venninna si med strippernavnet at «JB er ut». Våre analytikere bekrefter at Justin Bieber innen 23. januar 2014 ikke lenger vil være et problem. Det er One Direction som er in nå.

Oppdatering: 9. november 21:05 One Direction er visstnok ut det også. Vi kommer tilbake til deg.

 

Til besteforeldre:

Lag noe de kan sette på en hylle og se på med skuffelse når du ikke er i rommet. Det spiller liten rolle hva det er, bare det er billig. Dersom vi skal dømme etter reseptene de tar ut på apoteket, trenger du ikke kjøpe mer enn én gave.

 

Løp og kjøp!

-Don’t you feel silly in your tin foil hat?