-Alle i Human-Etisk Forbund er allerede døde

flickr 255375703 hd e1355181514338  Alle i Human Etisk Forbund er allerede døde

(FOTO: Derrick Tyson)

Tidligere medlem av paramilitær gruppe avslører alternativbevegelsens dunkle hemmeligheter.

-Dersom folk visste halvparten av hva man kan få til når man mestrer placeboeffekten, ville humbugkommentarene fort erstattes med rop om nåde, mener Emblem, tidligere medlem av en alternativ ekstremgruppe.

Emblem var en ung jente da hun ble opptatt av alternative metoder. For 22 år siden var hun med sin far, en flyttearbeider ved navn Jonas, på arbeid da han ble utsatt for akutte negative vibrasjoner på arbeidsplassen og døde. Han ble truffet av et piano.

-Det trangsynte, materialistisk trente ambulansepersonalet forsto ikke hvordan vibrasjonene fungerte. Strengene sang fortsatt hans sjel. Dersom de bare ville ta opp vibrasjonene kunne vi ha overført ham til en ny kropp. Om jeg bare hadde visst dette da, sier Emblem ettertenksomt.

Etter å ha hørt om sjelvibrasjoner ble den lille jenta engasjert i det alternative synet på hvordan virkeligheten opererer. Hun var da kjent under navnet Josefine, som også er hennes døpenavn, men tok navnet Emblem for en rekke nettforum. Hun gikk også i lære hos flere lys-guruer og skaffet seg diplomer innen de aller fleste alternative behandlingsmetoder.

-Jeg forteller nå min historie fordi det er siste mulige tidspunkt. Jeg meldte meg ut fordi verden vil gå under om få dager. Man tuller ikke med Mayavisdom. Ikke en gang Aztekerne turte det.

Som 17-åring ble Emblem rekruttert til en gruppe kalt Lysarbeidernes LegitimeringsLiga. Medlemmene av LLL kalte seg selv Lyssoldater. Den dag i dag aner Emblem fortsatt ikke hvem de andre medlemmene egentlig er.

-Vi hold våre virkelige identiteter unna hverandre – i tilfelle noen av oss skulle vise seg å være dobbeltagenter, sier Emblem og korser seg.

I tillegg til Emblem var det medlemmer hun kjente som Fru Yang, Dr Allopati, Snåsamannen, Exorzia, Sorte Aura og Vidar.

-Vi var de beste innen våre felt, vi var unge og vi var sinte, minnes Emblem.

-Hvorfor var dere sinte?

-Det ligger litt i navnet, gjør det ikke? Hver gang vi behandler noen med alternative midler, hver gang noen helbreder noen … hver gang vi gjør noe positivt for andre mennesker – og det er ofte – bagatelliseres de av vitenskapstilhengerne. Når de kritiseres gjemmer de seg bak tomme begreper som «falsifisering» og «objektiv virkelighet».

I sin frustrasjon over å ikke bli tatt på alvor, fant medlemmene av Ligaen ny bruk for evnene sine. De skulle svekke sine motstandere med alternative metoder.

-Det var helt genialt. Dersom de noen sinne skulle oppdage hva det var vi gjorde, var de maktesløse med mindre de erkjente makten vi satt med, røper Emblem.

Medlemmene av LLL hadde alle sine oppgaver knyttet opp til sine ekspertfelt og gikk til angrep på landets maktelite. Sorte Aura leste fremtidens energisignatur for å kartlegge fiendens planer og Vidar drev nettsjikane.

-I 2009 uførte vi en operasjon mot Strøm-Erichsen. Vi brøt oss inn på helseministerens kontor og Fru Yang omarrangerte alle møblene for å skape en negativ chi i arbeidsområdet. Få år senere måtte hun gå av, sier en smilende Emblem.

Dette er kun ett eksempel på typen angrep LLL gjennomførte. Ett annet er når de i 2010 infiltrerte et julebord arrangert av Human-Etisk Forbund som bartendere og servitører.

-Vi slo ut caterne med negativt ladede krystaller og tok deres plass. Dr Allopati hadde på forhånd blandet et miligram arsenikk i 10 milliarder liter vann. Vi sto hele natten og slo på beholderen med hammere.

Det var Emblems oppgave å få en dråpe av denne blandingen i HEFs punsjbolle, noe hun gjorde uten å mukke.

-Etter Dr Allopatis beregninger kommer de alle til å være døde innen 237 år. Da vil ingen lenger kunne tvile på homeopatiens kraft, påpeker Emblem.

Om dette virker som en eskalering av konflikten, er ikke Emblem enig i dette.

-Hør her. Skolemedisinen tar livet av 4500 mennesker årlig her i landet med feilbehandling. Alle som snakker negativt om alternativ behandling er skyldige i disse menneskenes drap. Det er ikke oss man burde være redde for. Vi tar kun livet av trangsynte ekstremister.

Emblem mener de som tror at Ligaen er ute av kommisjon begår en skjebnesvanger feil.

-Exorzia har funnet det hun mener er Gunnar Tjomlids katt. Hun har hatt daglige samtaler med det vi tror er den samme katten over flere uker og er snart under hennes kontroll. Så fort hun har lært den grunnleggende akupunktur kan den lamme eieren for alltid.

 

Hva mener du er den beste måten å kjempe mot den trangsynte materialistiske overmakten?