ABB truer med å holde pusten til han blir blå i ansiktet

EKSKLUSIVT: Les massemorderens sytebrev

 

3002967227 aec483d6b7 b e1392411927452 300x145 ABB truer med å holde pusten til han blir blå i ansiktet

FOTO: Peter Hellberg

 

Mediehuset Adrian mottok i dag et brev vi mistenker ikke var til oss.

Ettersom det var skrevet med tegnestifter og inneholdt tanker som stort sett ville vært en 8-åring passende antok vi at det var et brev i fra et barn som ble sendt på rommet sitt. Vi har derimot fått det i fra sikre kilder at avsenderen er ingen annen enn Anders Behring Breivik, eller ABB som han kalles blant vennene han for øyeblikket ikke har.

Dette er brevet i sin helhet:

Kjære AFP, det er Anders igjen.

Jeg sente dere en brev for litt siden om hvor slemme alle er med meg her borte og ikke sett det funke. Jeg begynner å lure på om Amnesty ikke bryr seg i det hele tatt. Det er ingen som liker meg like godt som jeg liker meg selv her inne, så jeg lurer på om jeg kanskje skal slutte å spise å lære de en lekse.

Da jeg ikke skøyt meg selv var det fordi jeg trodde at alle ville synes det var kult at jeg skøyt alle de ungene og bomba Jens littegrann. Jeg trodde at jeg ville bli behandlet som et ordentelig menneske og ikke settes i helvete der jeg ikke får lov til å skrive på PC. Nå som jeg ikke har PC må jeg bruke alle pengene jeg får for å ha beskyttet Norge mot muslimer ved å drepe barn på frimerker. Derfor vil jeg ha mer penger så jeg kan sende mer propaganda ut til alle mennesker i hele verden.

Jeg har også en Playstation som ikke funker sånn som jeg vil at den skal funke. Den har bare Rayman – og Rayman er skikkelig teit å for unger å sånn. Det er skikkelig dårlig gjort for alle de andre har sånne skytespill og sånn. Han Rotte-Ole på cella ved siden av sa at han til og med har helt ny Playstation 3. Det er tortur å ikke gi sånt til meg også.

Viss dere ikke sier i fra til noen andre kommer jeg til å holde pusten til jeg blir blå. Det får lære dere å ikke drive tortur av meg.

Hilsen Anders.

P.S. Hva skjer egentlig med hele Eurabia-greia? Vinner vi?

 

Vi vet ikke helt hva vi skal gjøre med det. Noen forslag?